PA for Fazlur Rehmans bror benytter medicinske faciliteter under Sehat Insaf Card

ISLAMABAD: Den personlige assistent til Maulana Fazlur Rehmans bror Maulana Lutf Rehman har benyttet de medicinske faciliteter på et privat hospital i Islamabad under den føderale regerings Sehat Insaf-kort, rapporterede ARY News torsdag.

De politiske rivaler fra det regerende Pakistan Tehreek-e-Insaf (PTI) har også anerkendt den føderale regerings sundhedsforsikringsinitiativ.

LÆS: PM IMRAN KHAN LANSERER SEHAT INSAF-KORT ​​FOR SYV PUNJAB-DISTRIKTER

Det viste sig, at den personlige assistent for Jamiat Ulema-e-Islam Fazl (JUI-F) -leder Maulana Lutfur Rehman har modtaget gratis medicinske tjenester på et privat hospital i Islamabad. Efter at have fået den medicinske behandling udtrykte patienten tilfredshed med de sundhedsfaciliteter, der blev givet ham.

Kilder inden for JUI-F har imidlertid benægtet, at patienten ikke var den personlige assistent for JUI-F-leder Maulana Lutfur Rehman, men han blev set deltage i partiets samlinger og begivenheder mange gange.

I august sidste år lancerede premierminister Imran Khan Sehat Sahulat-programmet for hele Khyber Pakhtunkhwa-beboerne til at yde en sundhedsforsikringsdækning på en million rupees til alle familierne.

LÆS: GOVT MEDDELER SEHAT INSAF-KORT ​​TIL ISLAMABAD, GILGIT-BALTISTAN

Statsminister Imran Khan lykønskede provinsregeringen for at have lanceret programmet og levere sundhedskort til enhver person i provinsen.

”Khyber Pakhtunkhwa er blevet den første provins i Pakistan, der leverer sundhedsforsikring til hele befolkningen. Uanset om nogen er rig eller fattig, vil de være i stand til at benytte sig af en sygesikring fra provinsregeringen, ”havde han sagt.

Sehat Sahulat-programmet

Under programmet får hver familie sundhedsdækning på Rs1 million om året. Både offentlige og private hospitaler, der er udpeget af programmet, giver gratis behandling til beboere i provinsen.

Tidligere havde 40 procent af befolkningen i provinsen haft gavn af Sehat Insaf Card.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published.